İSTANBUL DIŞ ÇEKİM MEKANLARI

İSTANBUL DIŞ ÇEKİM MEKANLARI

İstanbul’da Dış Çekim Mekanları

 


İstanbul, muhteşem manzaraları, tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle fotoğraf çekmek için harika bir yerdir. İstanbul'da fotoğraf çekmek isteyenler için birkaç dış çekim mekanı önerisi:

 

Sultanahmet Meydanı: Tarihi dokusu, güzel manzaraları ve cami, kilise ve müzeleriyle, Sultanahmet Meydanı İstanbul'daki en popüler dış çekim mekanlarından biridir.


Galata Kulesi: Tarihi Galata Kulesi, İstanbul Boğazı'nın muhteşem manzarasını sunar. Kuleye tırmanarak harika fotoğraflar çekebilirsiniz.


Kız Kulesi: İstanbul Boğazı'nda yer alan Kız Kulesi, denizdeki küçük bir adacıkta yer almaktadır. Kız Kulesi'nin muhteşem manzaralarını görmek için teknelerle gidilebilir.


İstiklal Caddesi: İstanbul'un kalbi olarak kabul edilen İstiklal Caddesi, birçok farklı mimari tarzda bina, dükkan ve kafeye sahiptir. Cadde boyunca yürürken ve fotoğraflar çekerken, İstanbul'un enerjisini yakalayabilirsiniz.


Rumeli Hisarı: Boğaziçi'nin Avrupa yakasında yer alan Rumeli Hisarı, İstanbul'un tarihi dokusunu yansıtan güzel bir mekandır. Hisarın etrafında yürürken ve İstanbul Boğazı'nın muhteşem manzaralarını izleyebilirsiniz.


Emirgan Korusu: İstanbul'un en ünlü korularından biri olan Emirgan Korusu, güzel manzaraları ve doğal güzellikleriyle fotoğraf çekmek için harika bir mekandır. Koruda yürüyüş yaparken, rengarenk lalelerin olduğu alanları da ziyaret edebilirsiniz.


Çamlıca Tepesi: İstanbul'un en yüksek noktası olan Çamlıca Tepesi, muhteşem manzaraları ve İstanbul'un silueti için harika bir mekandır. Buradan çektiğiniz fotoğraflar, İstanbul'un büyüleyici güzelliklerini yansıtacaktır.


İstanbul'da daha birçok dış çekim mekanı bulunmaktadır. Bu öneriler, sadece başlangıç için birkaç fikir olabilir.

 

 

Etiketler: Takım elbise, Damatlık, gömlek, cep zinciri, Slim fit takım elbise, 6 drop takım elbise, erkek ceket, erkek düğün için takım elbise damatlık modelleri özel tasarım damatlık erkek bot kışlık bot erkek kundura nişan elbisesi kına için takım elbise, siyah takım elbise, parez mevsimlik takım elbise, kemer Slim Fit Damatlık Slim Fit Takım elbise Modelleri Nişan için takım elbise erkek giyim klasik takım elbise modelleri Kruvaze Takım elbise modeleri Düğün elbisesi Nişan için abiye nişanlık damatlık, Spor ceket, Spor takım elbise, spor erkek takım elbise, spor erkek ceket, takım elbise, mezuniyet için takım elbise,Nişanda ne giyilir, Mezuniyet için giyilmesi gereken renkler, Bej Takım Elbise , Siyah Damatlık Modelleri, Erkek Spor Kruvaze Takım Elbise Modelleri, Nikah Elbisesi, Düğün için Damatlık Modelleri,
Şubat 23, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR