Parez Tecrübesiyle Takım Elbise Giymek

Takım Elbise Modelleri

TAKIM ELBİSE DETAYLARI

Klasik Giyim denince akla ilk gelen giyim tarzı takım elbise oluyor. Peki neden takım elbise? Kendini güncel tutan, eşsiz tasarımlarıyla ön plana çıkan PAREZ firması olarak bu sektörde edindiğimiz tecrübelerimize dayanarak sizler ile takım elbisenin inceliklerinden söz edeceğiz.

Geçmişten günümüze gerek; toplantıda, davette, iş yemeği, balo, isteme, düğün, ofis vb. birçok konsepte vermiş olduğu şık ve resmi görüntüsünden ötürü Takım elbise tercih edilmiştir. Modası asla geçmeyecek olan, her zaman gardırobunuzda bulunması gereken bir parça olan Takım elbiseyi, en doğru şekilde; en doğru mekânda tercih etmeye özen göstermeliyiz. Takım elbise giyiminde Profesyonel detaylarımızı dikkate alarak daha şık ve özgüvenli bir duruş sağlayabilir, görünümünüzü daha kusursuz kılabilirsiniz.

PEKİ BU MEKAN VE ZAMANLAR NELER?

Örneğin iş başvurusuna kırmızı renk bir takım elbise tercih ederseniz: Olacaklardan siz sorumlusunuz dersek abartmış olmayız sanırım...İş başvurularında Siyah, Gri, Lacivert gibi yelekli veya kruvaze modellerinden biraz daha koyu renk Takım Elbiseler tercih edilebilir. Kaliteli beyaz gömlek, Klasik bir Deri Ayakkabı aynı renkte deri kemer ve düz bir kravat ile kombinleyebilirsiniz.

Konu sizin özel günlerinize geldiğinde bu kural değişir elbette. Nişan, Söz, Balo, Düğün vb. günlerde kendinize en çok yakıştığını düşündüğünüz, sizi en iyi hissettiren dilediğiniz renkleri tercih etmenizi tavsiye ederiz. Yaz aylarında da açık alanda yapılacak olan davetlerde; açık tonlar tercih ederek konsepte yüksek oranda uyum sağlamış olursunuz.

YA SONRASI?

Takım elbisedeki tecrübelerimizi ve olması gerekenleri yazdık. Şimdi ise Takım elbise içinde dikkat edilmesi gerekenlere geçelim. Takım elbisede pantolon ölçünüz , paçanız kısa ise dar bir boy; uzun tercih edecekseniz biraz daha düz kesim tercih edebilirsiniz.  PAREZ ‘in profesyonel ekibinden destek almanızı tavsiye ederiz. Aksesuar olarak yaka çiçeği, kravat, cep zincirleriyle de daha şık bir görünüm elde etmeyi gör ardı etmeyelim. Düğmelerinizi oturunca açmaya ayakta iken çift düğmeli takım elbiselerde sadece üsttekini kapalı tutmaya özen gösterebilirsiniz.

  Parez takım elbiselerin farkını keşfedip bizi tercih ettiğiniz için çok şanslıyız.

 

 

Etiketler: Takım elbise, Damatlık, gömlek, cep zinciri, Slim fit takım elbise, 6 drop takım elbise, erkek ceket, erkek düğün için takım elbise damatlık modelleri özel tasarım damatlık erkek bot kışlık bot erkek kundura nişan elbisesi kına için takım elbise, siyah takım elbise, parez mevsimlik takım elbise, kemer Slim Fit Damatlık Slim Fit Takım elbise Modelleri Nişan için takım elbise erkek giyim klasik takım elbise modelleri Kruvaze Takım elbise modeleri Düğün elbisesi Nişan için abiye nişanlık damatlık, Spor ceket, Spor takım elbise, spor erkek takım elbise, spor erkek ceket, takım elbise, mezuniyet için takım elbise,Nişanda ne giyilir, Mezuniyet için giyilmesi gereken renkler, Bej Takım Elbise , Siyah Damatlık Modelleri, Erkek Spor Kruvaze Takım Elbise Modelleri, Nikah Elbisesi, Düğün için Damatlık Modelleri,
Şubat 04, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR