ERKEK GÖMLEK MODELLERİ

ERKEK GÖMLEK MODELLERİ

ERKEK GÖMLEK MODELLERİ



Erkekler için pek çok farklı gömlek modeli bulunmaktadır. İş hayatında ya da günlük yaşamda giyebileceğiniz birçok seçeneğiniz var. İşte erkek gömlek modellerinden bazıları:

Klasik gömlek: Klasik gömlekler, düz renklerde ve desensiz olarak üretilir. Genellikle iş hayatında tercih edilir. Beyaz, mavi ve pembe gibi renkler en sık tercih edilenlerdir.


Button-down gömlek: Bu gömlekler, yakalarının düğmeli olmasıyla öne çıkar. Genellikle casual tarzda giyimlerle kullanılır. İster kot pantolonla isterseniz de chino pantolonla kombinleyebilirsiniz.


Oxford gömlek: Oxford gömlekler, kalın kumaş yapısı ve dokusuyla dikkat çeker. Hem casual hem de iş hayatında kullanılabilir.


Flanel gömlek: Flanel gömlekler, yumuşak kumaş yapıları ve desenli tasarımlarıyla öne çıkar. Soğuk havalarda sıcak tutması sebebiyle tercih edilir.


Denim gömlek: Kot gömlekler, denim kumaş yapısıyla üretilir. Hem iş hayatında hem de günlük yaşamda kullanılabilir. Genellikle mavi tonlarında üretilirler.


Baskılı gömlek: Baskılı gömlekler, farklı desenler veya baskılarla süslenir. Günlük yaşamda tercih edilebilir.
Polo yaka gömlek: Polo yaka gömlekler, casual tarzda giyimlerde kullanılır. Hem kısa hem de uzun kollu seçenekleri mevcuttur.


Erkek gömlek modelleri arasından size en uygun olanı seçerek, tarzınıza ve ihtiyacınıza göre kombinler yapabilirsiniz…

 

Etiketler: Takım elbise, Damatlık, gömlek, cep zinciri, Slim fit takım elbise, 6 drop takım elbise, erkek ceket, erkek düğün için takım elbise damatlık modelleri özel tasarım damatlık erkek bot kışlık bot erkek kundura nişan elbisesi kına için takım elbise, siyah takım elbise, parez mevsimlik takım elbise, kemer Slim Fit Damatlık Slim Fit Takım elbise Modelleri Nişan için takım elbise erkek giyim klasik takım elbise modelleri Kruvaze Takım elbise modeleri Düğün elbisesi Nişan için abiye nişanlık damatlık, Spor ceket, Spor takım elbise, spor erkek takım elbise, spor erkek ceket, takım elbise, mezuniyet için takım elbise,Nişanda ne giyilir, Mezuniyet için giyilmesi gereken renkler, Bej Takım Elbise , Siyah Damatlık Modelleri, Erkek Spor Kruvaze Takım Elbise Modelleri, Nikah Elbisesi, Düğün için Damatlık Modelleri,
Şubat 22, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR