CANLI YAYINDA ALIŞVERİŞ

CANLI YAYINDA ALIŞVERİŞ

CANLI YAYINDA ALIŞVERİŞ DENEYİMİ

“Canlı yayın alışverişi” kulağa ne kadar güncel bir alışveriş tercihiymiş gibi gelse de 2019 yılında dünyanın en fazla online alışveriş yapan ülkesi Çin’de çok popüler hale geldi. Canlı yayın alışverişini birçok kullanıcı alım ve satımda büyük rol oynadı. Özellikle pandemide üyeleri milyonları aştı ve büyük bir kitleye ulaştı.

Alışveriş Süreci

Satıcı ürünleri canlı yayında alıcılarına görsel olarak sunmaya, alıcıların ürünleri canlı bir şekilde gözlemleyip; yorum yaparak soru sormaya olanak sağlıyor. Canlı yayın sayesinde firmalar müşterileriyle birebir sıcak bir iletişim halinde olup, tavsiye ve şikayetlerine de aktif cevap vererek müşteriyle arasındaki güven ve değeri yakından hissettirmiş oluyor.

Tercih Edilen Sosyal Medya Platformları

Çin’de popüler hale gelip, kısa zamanda ciddi yükseliş gösteren bu popüler alışveriş akımı: FACEBOOK, INSTAGRAM, LİVE en çok tercih edilen sosyal medya platformları olarak ön sıralarda yerlerini aldı. Bunların yanı sıra İnfluencer’lar kendilerine belli bir kitle oluşturup bu kitlenin kendilerine duyduğu güven, sevgi ve beğeni onları bu alanda en etkili kişi düzeyine getirmişlerdir.

PAREZ

Her zaman kendini yeniliklerle güncel tutmuş PAREZ firması, bu canlı yayın alışverişini Instagram ve Facebook üzerinden sık sık gerçekleştirmiştir. Canlı yayında mağaza tanıtımının yanı sıra: Takım elbise ve Yeni sezon Damatlıklarının trendlerinden, kombin önerilerine kadar birçok konuda izleyicilerinin de istek ve düşüncelerini önemle dikkate alarak, ciddi bir kitle oluşturmuştur.

 

Etiketler: Takım elbise, Damatlık, gömlek, cep zinciri, Slim fit takım elbise, 6 drop takım elbise, erkek ceket, erkek düğün için takım elbise damatlık modelleri özel tasarım damatlık erkek bot kışlık bot erkek kundura nişan elbisesi kına için takım elbise, siyah takım elbise, parez mevsimlik takım elbise, kemer Slim Fit Damatlık Slim Fit Takım elbise Modelleri Nişan için takım elbise erkek giyim klasik takım elbise modelleri Kruvaze Takım elbise modeleri Düğün elbisesi Nişan için abiye nişanlık damatlık, Spor ceket, Spor takım elbise, spor erkek takım elbise, spor erkek ceket, takım elbise, mezuniyet için takım elbise,Nişanda ne giyilir, Mezuniyet için giyilmesi gereken renkler, Bej Takım Elbise , Siyah Damatlık Modelleri, Erkek Spor Kruvaze Takım Elbise Modelleri, Nikah Elbisesi, Düğün için Damatlık Modelleri,Canlı yayında alışveriş yapmak , instagramda canlı yayınlar, Facebook reklamları , Ticari sırlar,
Şubat 14, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR